Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Ajaccio ligger kun i kort afstand og der er en række hoteller på alle serviceniveauer. Det nærmeste hotel er Hotel Campo Dell'Oro (tlf.: +33(0)4 9522 3241), en kilometer fra lufthavnen. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Den lille lufthavn har et begrænset antal butikker og restauranter. Der er en bar, en isbutik og en restaurant. Der er også nogle butikker, herunder et kunstgalleri.

Bagage

De generelle oplysningsskranker fungerer også som oplysningssteder for tabte og fundet genstande. Du kan ikke opbevare bagage i Ajaccio Lufthavn.

Information

Du kan finde oplysningsskrankerne i Centralhallen, hvor du kan bede om oplysninger vedrørende ankomst- og afgangstider på fly, busser og tog fra Ajaccio. Der er også computerskærme med turistinformation om Korsika.

Forretning

Ajaccio Lufthavn har ikke et business center, men der er planer om et i fremtiden. Omfattende forretningsfaciliteter kan findes på Hotel Campo Dell'Oro og på Hotel Castel Vecchio i centrummet af Ajaccio.

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen er rimeligt tilgængelige for handicappede. Der er ramper og tilpasset toiletter.

Andre servicer

Der er ingen bank i lufthavnen, men der en pengeautomat. Trådløst internet er tilgængeligt på terminalen.