Services

Servicer

Hoteller

Hotellet Les Jardins de la Madrague Lucciana ligger tæt på Bastia Lufthavn. For flere hoteller i nærheden af lufthavnen og onlinereservationer, besøg venligst Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en stor mængde hoteller til konkurrencedygtige (internet) priser.

Butikker og restauranter

I afgangshallen kan du finde en bar og tre butikker. I ankomsthallen findes der en fastfood restaurant.

Bagage

For information om tabte og fundne genstande, kontakt venligst dit flyselskab. For Air France, ring venligst til: tlf.: +33(0)82 577 5775.

Information

Der er en informationsskranke i den centrale hal, som tilbyder information om lufthavnen, tidsplaner og regionale turistattraktioner. For mere information, ring venligst til: tlf.: +33(0)49 554 5454.

Forretninger

Der er ingen businessfaciliteter. Men i den centrale hal er der et kommunikationscenter med telefon og gratis trådløst internet.

Adgang for handicappede

Lufthavnen har tilpasset elevatorer og toiletter. Desuden er der reserveret parkeringspladser foran terminalen. Har du brug for ekstra hjælp ved ankomst og afgang? Vær venligst at informere dit rejsebureau eller flyselskab. Lufthavnen vil sørge for en kørestol eller enhver form for nødvendige assistance.

Andre servicer

Der er en hæveautomat og en førstehjælpssted i afgangshallen.