Bastia lufthavn: Bastia Lufthavn (BIA)

Bastia Lufthavn

Bastia Lufthavn (Poretta) er den franske ø Korsikas anden lufthavn. Lufthavnen ligger tæt på Lucciana på den nordlige del af øen. Bastia ligger 22 kilometer sydøst for lufthavnen. USA´s luftvåben anvendte Poretta under anden verdenskrig. Den lille lufthavn har en terminal. Mange billige flyselskaber flyver til Bastia Lufthavn.

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: BIA
ICAO lufthavnskode: LFKB

Transport

Lokal transport

Tog

Der er en pendulbus, der kører fra lufthavnen til Bastias banegård. Du vil ankomme til stationen på 35 minutter. Denne service vil koste omkring 8 euro. For mere information om køreplaner, ring venligst til Bastia station (tlf.: +33 (0) 49 53208061) eller Autobus Bastiais (tlf.: +33 (0) 49 531 0665).

Bil og bus

Lufthavnen ligger omkring 22 kilometer fra Bastias centrum. Du kan tage N193 for at komme dertil.

Der er en pendulbus, der kører fra lufthavnen til Bastias centrum. For mere information, ring venligst til Autobus Bastiais (tlf.: +33 (0) 49 531 0665). Fra Bastias centrum tilbyder flere lokale firmaer buskørsel til lufthavnen.

Biludlejning Bastia Lufthavn

I lufthavnen er der flere biludlejningsfirmaer til rådighed: Avis, Europcar, Hertz, ADA en CITER. Du kan også foretage en reservation på forhånd med EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner adskillige biludlejningsfirmaer og deres priser.

Taxa

Taxaer holder foran ankomsthallen. En tur til Bastia koster omkring 40 euros. Du kan foretage en reservation på tlf.: +33(0)49 536 0465 eller +33(0)49 554 5464.

Lufthavnsparkering

Lufthavnen har 360 betalte parkeringspladser. En dag koster 12 euro. Hver af de følgende dage koster 6 euro ekstra. Det er muligt at købe en billet til en måned (90 euro), 6 måneder (230 euro) eller et år (400 euro). Nær indgangen er der 70 gratis parkeringspladser.

Services

Servicer

Hoteller

Hotellet Les Jardins de la Madrague Lucciana ligger tæt på Bastia Lufthavn. For flere hoteller i nærheden af lufthavnen og onlinereservationer, besøg venligst Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en stor mængde hoteller til konkurrencedygtige (internet) priser.

Butikker og restauranter

I afgangshallen kan du finde en bar og tre butikker. I ankomsthallen findes der en fastfood restaurant.

Bagage

For information om tabte og fundne genstande, kontakt venligst dit flyselskab. For Air France, ring venligst til: tlf.: +33(0)82 577 5775.

Information

Der er en informationsskranke i den centrale hal, som tilbyder information om lufthavnen, tidsplaner og regionale turistattraktioner. For mere information, ring venligst til: tlf.: +33(0)49 554 5454.

Forretninger

Der er ingen businessfaciliteter. Men i den centrale hal er der et kommunikationscenter med telefon og gratis trådløst internet.

Adgang for handicappede

Lufthavnen har tilpasset elevatorer og toiletter. Desuden er der reserveret parkeringspladser foran terminalen. Har du brug for ekstra hjælp ved ankomst og afgang? Vær venligst at informere dit rejsebureau eller flyselskab. Lufthavnen vil sørge for en kørestol eller enhver form for nødvendige assistance.

Andre servicer

Der er en hæveautomat og en førstehjælpssted i afgangshallen.

Kontakt

Kontakt

Adresse

Aéroport de Bastia
Poretta rte de l'Aéroport
20290 Lucciana 
Frankrig

Telefon, fax, e-mail

Telefon: +33 (0)49 554 54 54
E-mail: Brug kontaktformularen

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: BIA
ICAO lufthavnskode: LFKB

Hjemmesider