Transport

Lokal transport

Tog

Beauvais-banegården ligger 4 kilometer fra lufthavnen. For eksempel tilbyder det forbindelser til Gare du Nord i Paris og Amiens. Taxaer har en fast pris til stationen. I løbet af dagen koster en tur til banegården 11 euro, om aften og weekender 15 euro.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 70 kilometer fra Paris centrum. For at komme til lufthavnen kan du tage motorvejene A16 og N1, retning mod Amiens (frakørslen 15 Amiens). Beauvais Tille er klart angivet på vejskiltene.

En enkelt billet med pendulbus til Paris koster 14 euro. Billetter kan købes i ankomsthallen fra salgsskrankerne på din højre side. Der er også en super pendulbus (skranke i hallen for terminal 1) tilgængelig fra lufthavnen. Denne service tager dig direkte til Disneyland eller et andet sted.

Biludlejning Beauvais Tille Lufthavn

Der er mange biludlejningsfirmaer (Avis, UCAR, Europcar, Hertz, National og Sixt). Du kan også lave en reservation på forhånd med EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner adskillige biludlejningsfirmaer og deres priser.

Taxa

Taxaer står til rådighed foran terminalen. I løbet af dagen koster en tur til Paris omkring 110 euro og om natten 150 euro.

Lufthavnsparkering

Lufthavnen har cirka 1900 parkeringspladser. De to nærmeste parkeringspladser (P1 og P3) koster 19,50 euro per dag og 49,40 euro for 5 dage. På parkeringsanlæg P2, koster for en dag 18,50 euro og 5 dage 45,30 euro. For mere spørgsmål om parkering, kontakt venligst lufthavnen online.