Beauvais lufthavn: Beauvais Tille Lufthavn (BVA)

Beauvais Tille Lufthavn

Beauvais Tille Lufthavn ligger 70 kilometer fra Paris centrum. Lufthavnen startede, som en lille regional lufthavn i nærheden af Beauvais. Under anden verdenskrig udvidede den tyske hær lufthavnen. Beauvais Tille er en populær destination for en weekendtur til Paris. Årligt håndterer lufthavnen omkring 2 millioner passagerer. Lufthavnen har 1 terminal med 4 gates.

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: BVA
ICAO lufthavnskode: LFOB

Transport

Lokal transport

Tog

Beauvais-banegården ligger 4 kilometer fra lufthavnen. For eksempel tilbyder det forbindelser til Gare du Nord i Paris og Amiens. Taxaer har en fast pris til stationen. I løbet af dagen koster en tur til banegården 11 euro, om aften og weekender 15 euro.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 70 kilometer fra Paris centrum. For at komme til lufthavnen kan du tage motorvejene A16 og N1, retning mod Amiens (frakørslen 15 Amiens). Beauvais Tille er klart angivet på vejskiltene.

En enkelt billet med pendulbus til Paris koster 14 euro. Billetter kan købes i ankomsthallen fra salgsskrankerne på din højre side. Der er også en super pendulbus (skranke i hallen for terminal 1) tilgængelig fra lufthavnen. Denne service tager dig direkte til Disneyland eller et andet sted.

Biludlejning Beauvais Tille Lufthavn

Der er mange biludlejningsfirmaer (Avis, UCAR, Europcar, Hertz, National og Sixt). Du kan også lave en reservation på forhånd med EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner adskillige biludlejningsfirmaer og deres priser.

Taxa

Taxaer står til rådighed foran terminalen. I løbet af dagen koster en tur til Paris omkring 110 euro og om natten 150 euro.

Lufthavnsparkering

Lufthavnen har cirka 1900 parkeringspladser. De to nærmeste parkeringspladser (P1 og P3) koster 19,50 euro per dag og 49,40 euro for 5 dage. På parkeringsanlæg P2, koster for en dag 18,50 euro og 5 dage 45,30 euro. For mere spørgsmål om parkering, kontakt venligst lufthavnen online.

Services

Servicer

Hoteller

Chenal hotel (tlf.: +33(0)3 44 060 460) ligger i nærheden af lufthavnen. For flere hoteller og onlinereservationer, besøg venligst Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en masse hotelværelser til konkurrencedygtige priser.

Butikker og restauranter

Lufthavnen har et par valgmuligheder: Butikker, restauranter, barer og fastfood.

Bagage

Du kan forhøre dig om mistet bagage online. Lufthavnen har ikke bagageopbevaringer. Disse er blevet fjernet på grund af sikkerhedsrisici.

Information

Ankomsthallen har en informationsskranke, hvor du kan få information om lufthavnen og tidsplaner. Det er også muligt at anmode om turistinformation over telefonen (+33 (0)3 44 11 19 59) eller stille spørgsmål online.

Forretninger

Der er fire mødelokaler, der kan bookes online. Lokalerne er fuldt udstyret og kan reserveres på timebasis.

Adgang for handicappede

Lufthavnen er let tilgængelig for handicappede.

Andre servicer

Lufthavnen har en hæveautomat og vekslingskontor. Orange tilbyder også en trådløst internetforbindelse. 

Kontakt

Kontakt

Adresse

Aeroport Beauvais 
Tille 
60 000 Beauvais
Frankrig

Telefon, fax, e-mail

Telefon: +33(0)3 4411 1956
E-mail: service.clients@aeroportbeauvais.com

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: BVA
ICAO lufthavnskode: LFOB

Hjemmesider