Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Biarritz Lufthavn. Der er nogle hoteller tæt på lufthavnen, herunder Hôtel Campanile Biarritz‎ (tlf.: +33(0)5 59 41 19 19) og Inter Hotel Amarys (tlf.: +33(0)5 5901 0404). Du kan vælge mellem flere hoteller i Biarritz centrum. Blot for at nævne et par stykker: Hotel de l'Océan Biarritz Centre (tlf.: +33(0)5 5924 0327), i nærheden af den gamle havn Brit Hotel (tlf.: +33(0)5 9914 9750) og til højre for stranden ligger det eksklusive og dyre Hotel du Palais‎ (tlf.: +33(0)5 5941 6400). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Der er et begrænset antal butikker og restauranter i Biarritz Lufthavn. Der er en almindelig butik, der sælger aviser, blade, cigaretter og nogle lokale produkter. Der er også en Quicksilver butik, der sælger surfing udstyr. En simpel restaurant og en café færdiggør udvalget. 

Bagage

Den generelle informationsskranke fungerer også som er kontor for tabte og fundne genstande, og kan kontaktes gennem det generelle nummer +33(0)5 5943 8383.

Information

En informationsskranke til forespørgsler om lufthavnen og flytider er centralt beliggende i terminalen. 

Forretning 

Der er to mødelokaler i Biarritz Lufthavn, som begge har plads til højst 18 personer. For mere information: secretariat@biarritz.aeroport.fr. Der er også et enkelt VIP-lounge. Hotel Campanile, der ligger tæt på lufthavnen, har et lille og enkelt mødelokale med plads til højst 25 personer. Bedre og mere omfattende businessfaciliteter kan findes i hotellerne der ligger i Biarritz centrum. 

Faciliteter for handicappede 

På parkeringspladsen P0 er der reserveret parkeringspladser til handicappede. Elevatorerne og toiletterne har også god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Der er også kørestole til rådighed. På forskellige steder, herunder tæt på parkeringspladser, er der mulighed for at bede om assistancen gennem telefonerne. 

Andre servicer

Trådløst internet er tilgængeligt i lufthavnen, og du kan hæve penge fra hæveautomater. Førstehjælpsservice kan kontaktes gennem informationsskranken.