Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte togforbindelse til lufthavnen. De nærmeste togstationer er Biarritz og Bayonne.

Bil og bus

Biarritz Lufthavn ligger fem kilometer sydøst for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig gennem D260, også kendt som Boulevard du B.A.B. Lige syd for lufthavnen forbinder motorvejen A63 Bordeaux med San Sebastian i Baskerlandet i Spanien. Lufthavnens indkørsel ligger på D810, der forbinder med A63, som fører til Biarritz i den anden retning. 

Busserne fra selskabet Chronoplus kører fra lufthavnen til togstationen i Biarritz (linje C; rejsetid: omkring 10 minutter) og til togstationen i Bayonne (linje 8A/8B; rejsetid: omkring 30 minutter). Selskabet ATCRB kører også til togstationen i Biarritz og derefter til Bidart, Guéthary, St-Jean-de-Luz og Hendaye.

Busselskabet PESA kører en gang om dagen, klokken 15:30 fra lufthavnen til San Sebastian i Spanien.

Biludlejning Biarritz Lufthavn

I Biarritz Lufthavns Ankomsthal vil du finde fem biludlejningsfirmaer: Avis, National-Citer, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer er til rådighed lige uden for Ankomsthallen. For en tur til Biarritz centrum bør du regne med en pris på omkring € 12,00, og til Bayonne koster det et par euro mere.

Lufthavnsparkering

De første 30 minutter kan du parkere gratis på alle parkeringspladser i Biarritz Lufthavn. Parkering P3, for korttidsparkering, ligger uden for terminalen. For den første time koster € 1,50, for den anden time € 2,50 og for den tredje time € 3,50. Nærliggende er der to parkeringspladser, P0 og P8, hvor du betaler € 15,00 for en dag og € 75,00 for ti dage. Langtidsparkeringspladsen ligger ved siden af lufthavnens indgang. Priserne er € 11,50 for en dag og € 55,00 for ti dage. 

For mere information om parkering i Biarritz Lufthavn, tlf.: +33(0)5 5943 8332.