Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med stor internet satser.

Butikker og restauranter

Toulon-Hyères Lufthavn er en lille lufthavn, så dens udbud af barer, restauranter og butikker er beskedent. Du vil finde en restaurant, en café, en gaveshop, en aviskiosk og en butik med alkohol og tobaksvarer.

Bagage

Der er ingen muligheder for at opbevare din bagage. Personalet på de generelle oplysningsskranker tager sig også af tabte og fundne genstande.

Information

I Ankomsthallen kan du finde generelle oplysningsskranker og en skranke, hvor du kan høre mere om turistmæssige muligheder og overnatningsmuligheder i området (“Le Var”).

Forretning

Lufthavnen har en VIP-lounge, men der er ingen mødefaciliteter. 

Handicappede

Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede. Tæt på den vigtigste indgang er der parkeringspladser reserveret til handicappede. 

Andre servicer

Da Toulon-Hyères er en lille lufthavn, skal du kun tjekke ind kort før flyet letter. For lavprisflyselskaber bør du tjekke ind mindst 40 minutter og for Air France fly mindst 20 minutter.

Trådløst Internet (WiFi) er til stede i lufthavnen. Der er en permanent vandfarve udstilling fra kunstneren Vincent D'Arves.