Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse med lufthavnen. Busser bringer dig til togstationen i Toulon, hvor du kan rejse videre til Marseille, Aix-en-Provence, Le Luc, Fréjus-St Raphaël, Cannes og Nice.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 23 kilometer øst for Toulon og er let tilgængeligt fra motorvej A570 (i retning af Hyères og Saint-Tropez). Ved rundkørslen tager du udgangen til N98, som du følger i 400 meter. Derefter drej til højre til D559 og efter tre kilometer drej til højre til D97. Udgangen til D42 vil føre dig til lufthavnen. 

Saint-Tropez ligger 52 km øst for lufthavnen. Byen er tilgængelige for N98.

Modsat den vigtigst indgang kan du finde busser fra selskabet “Sodetrav-Reseau Mistral”. For omkring € 10.00 bringer disse busser dig til centrum af Toulon. Om fredagen, lørdagen og søndagen kører en bus fire gange om dagen til Saint-Tropez (dagligt i juli og august).

Biludlejning Toulon-Hyères Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde skranker for forskellige biludlejningsfirmaer, herunder Europcar og National/Alamo. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer (tlf.: +33(0)494 00 60 00) er i front af Ankomsthallen. En tur til Toulon tager omkring 20 minutter og koster omkring € 40.00. En taxa til Saint-Tropez koster omkring € 85.00.

Lufthavnsparkering

Foran terminalen er der to store parkeringspladser. P1 er for korttidsparkering og P2 er til langtidsparkering. Der er en særlig skranke i Ankomsthallen, hvor du kan få oplysninger om parkering i lufthavnen (tlf.: +33(0)494 00 83 14).