Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Pau ligger i nærheden og byen har et stort udvalg af hoteller i alle kategorier. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er en restaurant, ‘Restaurant de l’Aéroport’ (tlf.: +33(0)5 5933 3323), der består af en bar afdeling, som også sælger snacks, et café (billig faste menuer) og en á la carte afdeling.

Ved siden af restauranten kan du finde en kiosk med aviser, bøger og cigaretter. Lufthavnens Shop (tlf.: +33(0)5 5933 2445) er specialiseret i lokale produkter som vin, gåselever, Armagnac og slik.

Bagage

De generelle oplysningsskranker udfylder også rollen som skranken for tabte og fundet genstande.

Information

Den generelle oplysningsskranke, CCI Information Desk (tlf.: +33(0)5 5933 3300) kan findes på stueetagen i terminalen mellem Ankomsthallen og Afgangshallen. Der er en særskilt turistkiosk med brochurer om aktiviteter og steder af interesse i Pau- og Béarn-området. Der kan du også reservere indkvartering.

Forretning

Lufthavnen har et par mødelokaler til leje, men kun til små grupper, catering er til rådighed. For reservationer kan du kontakte Direktion Personlig Assistent (tlf.: +33(0)5 5933 3359).

VIP lounge “Jacqueline Auriol” kan reserveres gennem Lufthavn Station Manager (tlf.: +33(0)6 5933 3354).

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen er tilgængelig for kørestolsbrugere og der er reserveret et par parkeringspladser til handicappede. For assistance kan du henvende dig til den generelle oplysningsskranke eller ringe til (tlf.: +33(0)5 5933 3300). Hvis du har brug for en kørestol i lufthavnen kan du kontakte dit flyselskab.

Andre servicer

Pau Pyrénées Lufthavn har nogle få trådløst internetpunkter, der er hæveautomater fra Crédit Agricole.