Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men der er en pendulbus til togstationen i Pau. Derfra afgår tog til Bayonne og Biarritz i vest og Lourdes,Tarbes og Toulouse i øst. Der er også regelmæssige togforbindelser til Bordeaux og Paris.

Bil og bus

Lufthavnen ligger langs D716, som tilsluttes til motorvejen fra Bayonne til Toulouse (A64-E80), auto route Pyrénéenne. Til Pau tager du afgangen fra lufthavnen til højre og du kører tilbage i retning af Bordeaux. Kort efter ankomster kører en pendulbus til togstationen i Pau. På den måde stopper denne bus i Universitet i Pau, Verdun Plads og Rue Valérie Meunier.

Biludlejning - Pau Pyrénées Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker for biludlejningsselskaber: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Citer og Sixt. Du kan også bestille en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen. En tur til Pau tager omkring 15 minutter og koster omkring €20.00.

Lufthavnsparkering

Der er to parkeringspladser (P1 og P2), satserne er ens for begge områder for den første dag, mindre end 3 timer koster €1.00 og 24 timer koster €10.00. Efter at det er billigere at parkere på P2 er prisen for 3 dage €17.00, på P1 er prisen for 3 dage er €22.00.