Services

Servicer

Hoteller

Det nærmeste hotel er det beskedne Alex Motel (tlf.: +354(0)421 2800) med hytter, soveværelser og campingpladser, en gratis pendulbus kører til dette hotel. I Keflavik kan du vælge mellem Hotel Keflavik (tlf.: +354(0)420 7000) og Icelandair Flughotel (tlf.: +354(0)421 5222). For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Leifur Eiríksson Air Terminal har et omfattende udvalg af butikker. I modsætning til mange andre lufthavne er Duty Free varerne er til rådighed ved ankomsten. Da alkoholholdige drikkevarer er meget dyre i Island, køber de fleste rejsende ikke her, ikke engang islændingene.

Der er et par barer og restauranter. En den af Café Europe (flyvninger til det europæiske fastland) og Café International (for flyvninger til USA og Storbritannien) har været arrangeret som et á la carte restaurant.

Bagage

Bagagehåndtering i Keflavik Lufthavn er meget effektiv. Politistationen i terminalen (tlf.: +354(0)425 0678) fungerer også som en skranke for tabte og fundet genstande.

Information

Der er informationsstande fra Icelandair i Bagagehallen i Transithallen og i nærheden af check-in skrankerne er der også et kontor for det Islandske Turistråd i Ankomsthallen.

Forretning

Icelandair Executive Saga Lounge, (tlf.: +354(0)425 0248) nær Gate 6, tilbyder telefon, fax og computere med internetforbindelse. Der er også badefaciliteter. Mødefaciliteter er til rådighed i Icelandair Flughotel.

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset toiletter og telefoner. Der er reserverede parkeringspladser for handicappede lige foran terminalen.

Andre servicer

Der er banker, vekselkontorer og hæveautomater. Du kan finde telefoner i Transithallen, som fungerer med telefonkort fra AT&T, MCI og SPRINT. I den samme hal er der en legeplads for børn. Trådløst internet er tilgængeligt.