Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men i Alghero og Sassari er der et stort udvalg af hoteller. De fleste hoteller ligger langs strandene. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et par butikker i lufthavnen, men der er et begrænset sortiment. Der er lokale produkter til at købe, men du kan købe dem billigere andre steder på Sardinien, desuden er der et par barer.

Bagage

Du kan ikke opbevare bagage i lufthavnen. For tabte og fundet genstande kan du henvende dig til den generelle oplysningsskranke på (tlf.: +39 079 935282).

Information

Ud over en generel informationsskranke er der også en turistkiosk i Ankomsthallen (tlf.: +39 079 935124), hvor du kan få oplysninger om seværdigheder, overnatning og transport på Sardinien.

Forretning

Alghero Lufthavn har et beskeden mødelokale, information er tilgængelig gennem det generelle informationsnummer.

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede, herunder oplysninger på blindskrift og tilpasset toiletter og elevatorer. Du kan også anmode om assistance gennem den generelle oplysningsskranke. Der er parkeringspladser reserveret til handicappede. Hvis du ønsker at bruge en kørestol, er det bedst at arrangere det med dit flyselskab.

Andre servicer

I Ankomsthallen er der hæveautomater fra Banco di Sardegna og et postkontor (tlf.: +39(0)79 936045), hvor du også kan få varer pakket ind: Siba Bagage Indpakning (tlf.: +39(0)95 223638). For Førstehjælp kan du henvende dig til de generelle oplysningsskranker eller (tlf.: +39(0)79 935221).