Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men der er busser, der tager dig til togstationen i Alghero. Tog kører fra stationen til forskellige steder på Sardinien, herunder Olbia, Sassari og Cagliari.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 12 kilometer nord for Alghero langs SP44 og 26 kilometer sydvest for Sassari. Fra Sassari tager du SS291 til vejkrydset ‘Strada dei Due Mari’, derfra kører du til venstre i retning af Alghero. Afgangen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Efter ankomsten af et fly, kører en pendulbus til Via Cagliari i Alghero. To timer før afgangen af et fly, kører bussen fra Alghero. Ryanair har deres egen pendulbus til Cagliari.

På souvenirbutikken kan du købe billetter til de lokale busser, som kører fra et busstopsted omkring 100 meter fra terminalens udgang.

Biludlejning - Alghero Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker for biludlejningsselskaber: Autonoleggio Pinna, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Ruvioli, Sardinya og Thrifty. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer (tlf.: +39(0)79 935035) holder foran Ankomsthallen. Alghero ligger ved lufthavnen og en taxa til Piazza della Mercede i byens centrum bør koste ikke mere end €15.00.

Lufthavnsparkering

Der er to parkeringspladser: Område A er for op til 6 timers parkering og koster €3.00 og Område G for op til 2 timers parkering koster €2.00 og for op til 4 timer koster €3.00. For information om parkering (tlf.: +39(0)79 935011).