Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. I området er en god mulighed: Hotel Frederico2 (tlf.: +39(0)731211079). For mere hoteller og onlinereservationer, kig venligst på Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en lang række hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

I Ancona Lufthavn finder du et par valgmuligheder inden for butikker, restauranter, barer og fastfood. Ud over en toldfri butik, er der flere butikker, der tilbyder lokale specialiteter.

Bagage

For tabte og fundet genstande, ring venligst til +39(0)712827296.

Information

Du kan finde generel information om lufthavnen ved skranken i nærheden af ankomstloungen. Du kan også ringe til +39(0)7128271 eller sende en mail til info@ancona-aiport.com.

Forretning

Ancona Lufthavn tilbyder en VIP Lounge med tv og internet. Hertil kommer, at Ancona Lufthavn har flere mødelokaler til leje fra 35 euro per time. Du kan foretage en reservation gennem lufthavnens generel telefon- eller faxnummer.

Adgang for handicappede

Ancona Lufthavn er meget let tilgængeligt for handicappede. Lufthavnen har kørestolsramper og tilpasset elevatorer og toiletter. I nærheden af terminalen er der flere reserverede parkeringspladser for handicappede.

Andre servicer

På terminalen er der en bank, vekslingskontor og en hæveautomat. Desuden er der førstehjælpsassistance til stede.