Transport

Lokal Transport

Tog

Ancona Lufthavn har en direkte togforbindelse fra Castelferretti Station (foran terminalen) til Ancona station. Fra Ancona er der forbindelser til flere nationale og internationale destinationer.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 18 kilometer fra Anconas centrum. Der er en viadukt, der forbinder lufthavnen direkte med motorvejene til Rom, Milano og Bari.

Pendulbusser (Conero Busselskab) kører fra lufthavnen til Ancona station. Bussen afgår foran terminalen. Det kører hele dagen fra 06:30 til 19:30.

Biludlejning Ancona Lufthavn

Biludlejningsfirmaerne findes ved ankomstloungen: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt, Targa Rent og Autonoleggio Magellano. Det er muligt at foretage en reservation på forhånd med EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner adskillige biludlejningsfirmaer og deres priser.

Taxa

Taxaer står til rådighed foran ankomst- og afgangshaller. Det er muligt at ringe efter en taxa på tlf.: +39(0)71918221

Lufthavnsparkering

Ancona Lufthavn har 640 sikre parkeringspladser, 290 af dem er reserveret til korttidsparkering. Kunne du tænke dig at parkere? De første 30 minutter er gratis, efter det stiger prisen, indtil 22,70 euro for 24 timer. Langtidsparkering koster 16,50 euro for den første dag, og derefter 8,50 euro per dag.