Transport

Lokal transport

Tog

Bari Lufthavnen har ingen togforbindelse, men Tempesta busser (se nedenfor) kører til togstationen i byen. Et eksprestog kører fra Bari til steder, herunder Napoli og Rom.

Bil og busser

Lufthavnen er tilgængelig fra ringvejen omkring Bari, fra nord følger du retningen til Foggia og fra syd følger du SP 271. Fra Foggia kan du komme til lufthavnen fra motorvejen SS16, hvor afgangen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Der er to busforbindelser til lufthavnen. Der er de regelmæssige bybusser (Amtab linje 16), som har flere stop, herunder Via Capitaneo, Via Ranieri og Via Diaz. I gennemsnit skal du vente en time for Amtab bussen kører. Pendulbussen (Tempesta) er dyrere, men ofte kører og tager dig direkte til byens centrum (Piazza Aldo Moro).

Biludlejning - Bari Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde skranker for biludlejningsselskaber: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Thrifty, Win Rent, Quicar og Targarent. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen (tlf.: +39(0)80 554 3333). En tur til Bari tager omkring 25 minutter og koster omkring €20.00.

Lufthavnsparkering

Lufthavnen har 2300 parkeringspladser. Der er en korttidsparkering i P14 og P4 lige foran terminalen, lige bag dem ligger parkeringen PM og koster €6.00 for de første 6 timer eller €14.50 per dag.

P2 og P3 er beregnet for langtidsparkering og koster €9.30 per dag for de første 3 dage. Når du nærmer dig Bari Lufthavnen er den første parkeringsplads du ser P15. Den ligger temmelig langt fra terminalen, men du kan parkere der gratis, hvis det ikke er optaget, fordi der er mindre end 200 pladser.