Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men du kan finde indkvartering i det omkringliggende område. Charming International Hotel (tlf.: (0)81 231 1004) ligger lige ved siden af lufthavnen samt Millennium Hotel (tlf.: (0)81 595 5406), Holiday Inn Napoli (tlf.: (0)81 225 0111) ligger to kilometer fra lufthavnen, hvert af disse hoteller har en pendulbus forbindelse. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Shoppingsområde i lufthavnen er på første sal på Terminal 1. Der er et rimeligt udvalg af butikker, som ofte specialiserer sig i regionale produkter såsom frisk mozzarella, lokale vine og slik fra Capri. For at spise og drikke kan du vælge mellem tre snackbarer, en café, en Burger King og selvbetjeningsrestauranten Ciao.

Bagage

Kontoret for tabte og fundet genstande er i Ankomsthallen og er åben 24 timer i døgnet (tlf.: +39(0)817 896 765/766).

Information

Du kan finde kundeservice i Ankomsthallen (tlf.: +39(0)817 896 259), på denne skranke kan du foretage forespørgsler om lufthavnen, ankomst- og afgangstider, hoteller og steder af interesse. Her kan du også leje en drager.

Forretning

Konference- og businesscenteret er beliggende på første sal af Terminal 1 (tlf.: (0)81 7896 633/518). Der er fuldt udstyrede kontorer til leje og der er faciliteter til videokonferencer, i øvrigt tilbyder centeret sekretærbistand og catering.

Der er to VIP lounges: ‘La Terrazza’ for Business Class passagerer af Air France, British Airways og Lufthansa, og ‘Vanvitelli’ for Business Class passagerer af Alitalia.

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen har fremragende servicer for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer, telefoner og toiletter. Fodgængerfeltet ved hovedindgangen er udstyret med lydsignaler. Du kan bede om hjælp med et simpelt tryk på en knap på flere steder i og uden for terminalen.

Andre servicer

Der er et Røde Kors Lægecenter i Ankomsthallen. Du kan hæve penge fra forskellige steder: Banker, vekslingskontor og hæveautomater. Der er en billetskranke (tlf.: +39(0)817 896 272/642), hvor du kan købe sidste-øjebliks-billetter.