Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen.

Bil og bus

Lufthavnen er syv kilometer nordøst for Napoli og er let tilgængelige fra byens centrum. Tag ‘Tangenziale’ i retning af Capodichino og derefter frakørslen ‘Secondigliano/Aeroporto’.

Busser afgår (ANM) fra lufthavnen til centrummet af Napoli (togstation Napoli Centrale) og videre til havnen. Pendulbusser kører også til togstationen og Piazza Municipio i centrummet af Napoli.

Biludlejning - Napoli Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde skranker for forskellige biludlejningsselskaber, herunder: Avis, Europcar, Hertz, Maggiore/National, Sixt og Thrifty. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen. Spørg chaufføren om at sætte taxameteren på eller lav en klar aftale om prisen for turen.

Lufthavnsparkering

Korttidsparkering er til rådighed i parkeringsområder P3 (dækket), P4 og P6. Du betaler €3.50 per time for de første to timer, seks timers parkering koster €6.00 og 24 timer koster €25.00. P1 er området for langtidsparkering. Der betaler du €14.00 for den første dag og efter det €12.00 per dag.

På hjemmesiden kan du se i realtid, hvor der er ledige parkeringspladser. Parkering af deres bil tilbydes af Quick No Problem Parking i P5 (tlf.: +39(0)817 896 366).