Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller på selve lufthavnen, men der er direkte forbindelser med en pendulbus til Borgo di Campagna - 6 kilometer, Hotel Stefania - 7 kilometer, Hotel Ollastu - 9 kilometer, Hotel Fenicottero Rosa - 11 kilometer, Hotel Colonna San Marco - 15 kilometer og Arathena - 17 kilometer. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et rimeligt udvalg af butikker, barer og restauranter i Olbia Lufthavnen og der er blandt andet en a la carte restaurant.

Bagage

Ved siden af parkeringspladsen kan du finde faciliteter til at opbevare din bagage. Denne skranke er kun åben fra 07:00-23:00 og kun tilgængelig for passagerer. Du skal fremvise en flybillet og et bevis for identifikation. Bagage af normal størrelse kan opbevares for €5.00 per dag og større bagage koster €7.00 per dag. Information kan fås ved informationsskranken (se nedenfor). Skranken for tabte og fundet genstande kan findes i Afgangshallen (tlf.: +39(0)789 563 456). Den er åben til dagens sidste flyvning.

Information

Der er en informationsskranke i Ankomsthallen (tlf.: +39(0)789 563 444), hvor du kan få information om lufthavnen og flyinformation samt oplysninger om transport til de vigtigste turistmål og aktiviteter, der tilbydes på Sardinien. Du kan også reservere hotelværelser.

Forretning

På terminalens mezzanin er der et konferencecenter, som er et uddannelsescenter for studerende i turisme uddannelsesprogram på Sassari Universitet. Der er en lille og stort mødelokale med plads til op til 250 personer og kontorer, som tilbyder komplette faciliteter. Centeret tilbyder også sekretariatsbistand. Desuden er der fem saloner og en VIP lounge.

Faciliteter for handicappede

Den nye terminal er helt indrettet til handicappede med ramper, tilpasset toiletter, elevatorer og telefoner. Tæt på terminalen er der 40 parkeringspladser reserveret til handicappede.

Andre servicer

Førstehjælpsstation (tlf.: +39(0)789 68319) findes på lufthavnens shoppingområde, nær politistationen. I Afgangshallen er der to banker: Banca di Sassari og Banca Sanpaolo Imi, hæveautomater er velegnet til alle bankkort med Cirrus eller Maestro-logo.