Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte tog til lufthavnen. Bus 38 kører regelmæssigt til Pescara station. Fra dette moderne station, er ture til andre italienske destinationer lettilgængelige. For eksempel kan du være i Rom i tre timer. For mere information, kig venligst på den italienske jernbane hjemmeside.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 6 kilometer nordøst for Pescara Center på Strada Stratale Tiburtina.

Bus 38 kører mellem lufthavnen og Pescara Center. En enkelt tur koster 1 euro. Der er en billetautomat på ankomsthallen. For mere information og køreplaner, besøg venligst busselskabets hjemmeside.

Biludlejning Pescara Lufthavn

Der er adskillige biludlejningsfirmaer i lufthavnen: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Targa Rent, Maggiore og Onair bus. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner flere biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran terminalen. En tur til Pescara koster cirka 15 euro. Du kan bestille en taxa med Radio Taxi tlf.: +39(0)3 0853 5155.

Lufthavnsparkering

Der er 500 parkeringsplader i Pescara Lufthavn. 1 times parkering koster 2 euro, og en dag koster 11 euro. For mere information om parkering, send venligst en e-mail.