Pescara lufthavn: Pescara Lufthavn (PSR)

Pescara Lufthavn

Pescara Lufthavns officielt navn er d'Abruzzo International Lufthavn, efter regionen, hvor lufthavnen ligger. Denne lille lufthavn ligger nær havnebyen Pescara på Adriaterhavskysten og to timer fra Rom. I de seneste år har lufthavnen vokset betydeligt med ankomsten af flere lavprisflyselskaber. Abruzzo Lufthavn håndterer cirka 400.000 passagerer om året.

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: PSR
ICAO lufthavnskode: LIBP

Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte tog til lufthavnen. Bus 38 kører regelmæssigt til Pescara station. Fra dette moderne station, er ture til andre italienske destinationer lettilgængelige. For eksempel kan du være i Rom i tre timer. For mere information, kig venligst på den italienske jernbane hjemmeside.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 6 kilometer nordøst for Pescara Center på Strada Stratale Tiburtina.

Bus 38 kører mellem lufthavnen og Pescara Center. En enkelt tur koster 1 euro. Der er en billetautomat på ankomsthallen. For mere information og køreplaner, besøg venligst busselskabets hjemmeside.

Biludlejning Pescara Lufthavn

Der er adskillige biludlejningsfirmaer i lufthavnen: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Targa Rent, Maggiore og Onair bus. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner flere biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran terminalen. En tur til Pescara koster cirka 15 euro. Du kan bestille en taxa med Radio Taxi tlf.: +39(0)3 0853 5155.

Lufthavnsparkering

Der er 500 parkeringsplader i Pescara Lufthavn. 1 times parkering koster 2 euro, og en dag koster 11 euro. For mere information om parkering, send venligst en e-mail.

Services

Servicer

Hoteller

Den lille lufthavn har ikke et hotel. Victoria Hotel (tlf.: +39(0)85 374 132) og Best Western Hotel Plaza (tlf.: +39(0)85 421 4625) er nogle hoteller, der ligger i nærheden. For flere hoteller og onlinereservationer, besøg venligst Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en bred vifte af hoteller til konkurrencedygtige (internet) priser.

Butikker og restauranter

Der er et par butikker, restauranter og (snack) barer.

Bagage

For tabte og fundne genstande, kan du spørge online eller kontakt dit flyselskab.

Information

Informationskrankene har oplysninger om lufthavnen og tidsplaner. Der er også et turistbureau, der tilbyder turistinformation.

Forretning

Der er 2 konference- og mødelokaler. Velegnet til grupper på 64 og op til 180 personer. Lokalerne er fuldt udstyrede, mens catering også er muligt (tlf.: +39(0)85 4324 207).

Adgang for handicappede

Abruzzo International Lufthavn har gode faciliteter for personer med nedsat mobilitet. Fra terminalen er der direkte adgang til de særlige reserverede parkeringspladser for handicappede. Desuden har lufthavnen kørestolsramper og tilpasset elevatorer og toiletter.

Andre servicer

Terminalen har en bank og hæveautomater.

Kontakt

Kontakt

Adresse

Aerporto Internationale d'Abruzzo
Via Tuburtina KM 229,100
65131 Pescara
Italien

Telefon, fax, e-mail

Telefon: +39(0)8 95 898 9512
Fax: +39(0)85 432 4207
E-mail: info@abruzzo-airport.it

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: PSR
ICAO lufthavnskode: LIBP

Hjemmesider