Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen tog, der kører i Malta.

Bil og bus

Vejen til Valletta er tydeligt angivet på trafikskiltene. Fra lufthavnen følg den første retning til Marsa, så er du allerede på vej til Valletta.

Buslinje 8 opretholder forbindelsen mellem lufthavnen og centrummet af Valletta. Denne bus afgår regelmæssigt fra stoppestedet foran Afgangshallen. Rejsetiden til centrummet af Valletta tager 30 minutter.

Biludlejning - Malta Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde skranker for biludlejningsselskaber: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt og Thrifty. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere biludlejningsselskaber i et enkelt tilbud.

Taxa

I Ankomsthallen er der en skranke, hvor man kan købe billetter til taxaen. Der er faste priser for alle destinationer på Malta. Til Valetta koster det €13.98.

Lufthavnsparkering - Malta Lufthavn

Der er en parkeringsplads direkte forbundet til terminalbygningen med pladser til 650 biler, de første ti minutter er gratis, op til tre timers parkering koster €1.40, den første dag koster €4.65 og derefter €2.90 per dag. For yderligere information ring til Sterling Parks Ltd. (tlf.: +356(0)2369 6475).