Services

Servicer

Hoteller

Lufthavnen har ingen hoteller. De nærmeste hoteller er Radisson SAS Hotel Lissabon (tlf.: +351(0)2 004 5000) og Holiday Inn Lissabon (tlf.: +351(0)2 004 4000). For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med stor internet satser.

Butikker og restauranter

Der er rimelige valgmuligheder af butikker og restauranter. Toldfriområdet er ikke så stort. Der er automater med sodavand, chokolade og slik i forskellige steder i hele lufthavnen. Efter toldvæsenet i Afgangshallen er en Harrods Café!

Bagage

Bagagehåndtering går undertiden langsomt. Skranken for fundne genstande kan findes på politistationen i Ankomsthallen (tlf.: +351 (0)21 849 6132).

Information

Der er oplysningsskranker i Ankomsthallen samt Afgangshallen. Desuden er der særlige turistskranker i Afgangshallen, hvor du kan få hjælp til at reservere et hotelværelse og arrangere transport. 

Forretning

I Ankomsthallen er en lounge: Ícaro Lounge. Efter toldvæsenet i Afgangshallen er der to lounges: Apolo Lounge og Ulisses Lounge. Alle lounges har internet, telefon, og fax. Desuden har forskellige flyselskaber deres egne lounges. Lissabon Lufthavn Public Relations Service (tlf.: +351(0)21 841 3500) tilbyder assistancen til at organisere samlinger, konferencer eller pressekonferencer.

Handicappede

Portela Lufthavn har omfattende faciliteter til handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset elevatorer, toiletter og telefoner. Der er separate parkeringspladser ved terminaler reserveret til handicappede.

Andre servicer

Lufthavnen har en Førstehjælpsstation (Ankomsthallen) og rum for at passe babyer. Ved gates i Afgangshallen er der brusere, som ikke er billig (næsten € 13.00). Pengeautomater kan findes overalt i lufthavnen og vekslekontorer er også i Ankomsthallen og Afgangshallen.

Ekskursioner

Lufthavnen tager sig af ture i området for børn fra seks 15 år gamle. Den guidede tur varer omkring en og en halv time for en gruppe på højst 30 børn. Mere information kan findes på Lissabon Lufthavn Passager Service (tlf.: +351 (0)218 413 500).