Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Det nærmeste hotel er Angelo Airport Hotel (tlf.: +40(0)21 203 6500). Derudover er der også: Hotel Charter Otopeni Lufthavn, som blev åbnet i 2006, RIN Hotel og Confort Hotel (tlf.: +40(0)21 350 4110) lige ved lufthavnen.

Der er en velkomstskranke i Bagagehallen for rejsende, som har et værelse i Marriott, Intercontinental eller Hilton. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et par snackbarer og restauranter i den Internationale Afgangshal. Der er også flere kaffemaskiner, te, sodavand og snacks. Udbuddet af butikker er beskeden, dette inkluderer en vinbutik, som også er en butik, der sælger rumænske souvenirs.

Bagage

Der er en skranke for tabte og fundet genstande i Bagagehallen. Afhængigt af hvilket flyselskaber du flyver med, kan du kontakte Menzies for Air France, Air Moldova, Alitalia, British Airways, Czech Airlines and Turkish Airlines (tlf.: +40(0)21 204 2675), Globeground for Aeroflot, Austrian Airlines, Cimber Air, El-Al, Hemus Air, KLM/Northwest, Continental Airlines, Lot, Lufthansa, Malev, Olympic Airways, Swiss and SyrianAir (tlf.: +40(0)21 204 1043) eller Tarom for andre flyselskaber og general (tlf.: +40(0)21 201 4976).

Information

I begge terminaler er der oplysningsskranker, som også er tilgængelige gennem telefonnumrene (tlf.: +40(0)21 204 1200) og (tlf.: +40(0)21 204 1210).

Forretning

VIP loungen tilbyder businessfaciliteter såsom fax, kopiering og internet. Information findes gennem det almindelige telefonnummer. Omfattende faciliteter og mødelokaler er tilgængelige i Golden Tulip Sky Gate Hotel (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter.

Andre servicer

Der er en bank (Rumænsk Bank for Udvikling) og i den Internationale Ankomsthal og Afgangshallen er der hæveautomater og vekslingskontorer. Der er et postkontor i den Internationale Afgangshal. Der er internetcafé på første sal i Afgangshallen. Desuden er der en frisør og et apotek. I Afgangshallen og i Ankomsthallen er der særlige telefoner, hvor du kan anmode om førstehjælp.