Transport

Lokal transport

Tog

Endnu er der ingen togforbindelse med lufthavnen. Der er planer om at sætte en bybaneforbindelse til Station Nord i Bukarest.

Bil og bus

Lufthavnen ligger langs den vigtigste national vej, DN 1, der går fra lufthavnen til hovedstaden. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Der er en særlig bus, der kører fra lufthavnen til centrummet af Bukarest. Selv om det kaldes 783 Express Linje, er det ikke så hurtigt på grund af de mange stop, rejsetiden til centrummet tager cirka 60 minutter. Bussen kører hvert 15 minutter fra begge terminaler.

Biludlejning - Bukarest Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker for biludlejningsselskaber: Budget, Europcar og Hertz. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen af begge terminaler, Fly Taxi (tlf.: +40(0)21 201 9440), prisen er RON 2.00 per kilometer. Der er også billigere minibusser, som du deler med andre rejsende. Der er en særlig taxaskranke i den International Ankomsthal. Klager over taxaer kan blive videregivet til lufthavnens politi (tlf.: +40(0)21 201 3242).

Lufthavnsparkering

Lufthavnen har en ensartet parkeringspris, du betaler RON 2.00 per 30 minutter. For yderligere information om parkering (tlf.: +40(0)21 201 3374).