Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse med lufthavnen.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 18 kilometer fra centrummet af Beograd, langs motorvejen E70, Beograd–Zagreb. Når man kommer fra hovedstadens sydvestlige udkant eller til destinationer i den vestlige del af Serbien, følger du i retningen af Zagreb og efter to kilometer i retningen af Obrenovac. Fra alle andre destinationer følger du retningen af Beograd.

Særlige pendulbusser kører hver time fra lufthavnen til Slavija torv i centrummet af Beograd gennem Fontana torv og Hovedbanegården. En billet koster DIN 160. Buslinje 72 kører også til byens centrum og koster DIN 65.

Biludlejning - Beograd Nikola Tesla Lufthavn

Der er et meget stort antal biludlejningsselskaber, der opererer i lufthavnen, heriblandt de store virksomheder: Avis, Budget, Hertz og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder uden for Ankomsthallen. En fast pris gælder for en tur fra lufthavnen til centrummet af Beograd. Prisen er DIN 700 eller €9.00. Dette gælder for officielle taxachauffører, som kan genkendes af en blå, oval licens og Beograds våbenskjoldet på taget. Mange ulovlige taxachauffører gå rundt i den Internationale Ankomsthal, og deres priser er tre gange højere end den officielle pris!

Lufthavnsparkering

Der er en parkeringsplads for langtidsparkering. Nær terminalen er der en stor parkeringsplads for korttidsparkering. Information om priserne er tilgængelige gennem det almindelige telefonnummer.