Transport

Lokal transport

Tog

Alicante Lufthavn har ingen togforbindelse.

Bil, bus og taxa

Du ser mange busser på Alicante Lufthavn, men næsten alle af dem er lejet busser. Den eneste buslinje (C-6) til Alicante har et stoppested foran Ankomsthallen og kører hver 40 minutter, i hvert fald ifølge tidsplanen. En bustur til centrum af Alicante tager 40 minutter og koster € 1,00. Der er også busforbindelser til Benidorm og Murcia i samme busstoppestedet, men disse kører mindre hyppigt. 

Taxaer kører hurtigere til Alicante (15-20 minutter). En angivelse af priser: Alicante 14-18 euro, Torrevieja 50-60 euro, Benidorm 60-70 euro.

Fra Alicante er lufthavnen tilgængelige gennem motorvejen (Autovia) Alicante-Murcia. N-332 går også til lufthavnen. Fra Benidorm tager du hovedvej (Autopista) A-7. Frakørslen til lufthavnen er klar angivet på hver vej.

Biludlejning Alicante Lufthavn

Der er mange biludlejningsfirmaer, der opererer i Alicante Lufthavn: Avis, Atesa, Auriga, Centauro, Europcar, Europa Car, Hertz, Sol-Mar og Record Rent-a-Car. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Lufthavnsparkering

Modsat terminalen er parkering muligt. Priserne er € 1,50 pr. timer og € 15,00 for en hel dag. For langtidsparkering er der garager i det omkringliggende område af lufthavnen, som er en billigere løsning. De fleste af disse garager tilbyder en gratis pendulservice til lufthavnen.