Transport

Lokal Transport

Tog

Girona Lufthavn har ingen jernbaneforbindelse, men det er muligt at rejse med bus eller taxa til Girona og derfra tager et tog til Barcelona. Tog til den catalanske hovedstad afgår i gennemsnit hver halve time. Prisen er afhængig af selskabet og varierer mellem € 6,00 og € 15,00. Se også hjemmeside for den Spanske Jernbane, RENFE.

Bil og bus

Lufthavnen er tilgængelige gennem motorvejen N-11 (Madrid-La Junquera), betalingsvejen A-7 (Barcelona-France) eller C-25 (Girona-Lleida). Alle veje har klare skilte til lufthavnen. De fleste mennesker rejser gennem betalingsvejen, der er tilgængeligt fra lufthavnen gennem GI-534. Efter en halv kilometer kommer du til en rundkørsel. Følg den i retning af Barcelona. Betalingsvejen koster cirka € 10,00 til Barcelona.

Før Ankomsthallen er der stoppesteder for tre buslinjer: til Girona, til Costa Brava og til Barcelona. Disse busser kan have meget travlt, især efter ankomsten af et lavprisflyvflyselskab.

  • En bus afgår hvert 20. minut fra 5:00 om morgenen til Girona. I Girona kan du tage en bus til en af de populære badebyer.
  • Nogle badebyer er direkte tilgængelige fra lufthavnen: Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna og Calella de la Costa.
  • Bussen til centrum af Barcelona afgår først ved ankomsten af fly. Turen tager en og en halv time og prisen er € 11,00 (en vej).

Biludlejning Girona-Costa Brava Lufthavn

Skrankerne for fire biludlejningsfirmaer kan findes i Ankomsthallen: Hertz, Avis, Europcar og Auriga. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Girona Lufthavn taxaer tager højst fire passagerer, herunder børn. Priserne for de populære rejsemål er: Platja D'Ora (40 km) € 45, Lloret de Mar (28 km) € 40, Barcelona (103 km) € 115.

Lufthavnsparkering

Korttidsparkering i lufthavnen var gratis, men det endte med udvidelsen af parkeringskapacitet. Men priserne er rimelig. Den første time koster € 0,90 og € 0,75 pr. time efter dette. 

Ansvaret for langtidsparkering tilfalder Punt Central (tlf.: +34(0)972 477 514), som er en indendørsparkeringsplads med gratis pendulbusser til terminalerne. Parkering for en uge koster cirka € 40,00.