Services

Parkering

Der er omkring 1200 parkeringspladser. Den første halve time er gratis og du betaler € 0,40 for den anden halve time. Derefter koster parkering € 0,75 pr. time med et maksimum på € 7,50 pr. dag (fra den sjette dag € 6,00).

Services

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Hotellerne og feriestederne på øen henvender sig til turister. Der er en femstjernet hotel på Fuerteventura: Hotel Elba Palace Golf (tlf.: +34(0)928 163 922) i Antigua. For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med store internetsatser.

Butikker og restauranter

Der er et rimeligt udbud af butikker og restauranter.

Bagage

Informationsskranker fungerer også som skranken for tabte og fundne genstande. Information er tilgængelige gennem det generelle telefonnummer. Du kan ikke opbevare bagage på Fuerteventura Lufthavn.

Information

Du kan finde to generelinformationsskranker fra Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea, tlf.: +34(0)902 404 704) i terminalen.

Forretning

Lufthavnen har ingen service for business rejsende med undtagelse af en VIP-lounge i Afgangshallen.

Handicappede

Lufthavnen er udmærket tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset toiletter og telefoner. Der er parkeringspladser reserveret til handicappede lige foran indgangen af terminalen.

Andre services

Der er ingen bank, men der er to pengeautomater. Der er også en legeplads for børn på det første niveau af terminalen. Førstehjælpsstationen er tilgængelig gennem telefonen på: +34(0)928 860 717.