Puerto del Rosario lufthavn: Fuerteventura Lufthavn (FUE)

Fuerteventura Lufthavn

Lufthavnen på den Kanariske Ø Fuerteventura ligger fem kilometer syd for hovedstaden Puerto del Rosario. Den er en lille lufthavn med en terminal med Ankomsthallen og Afgangshallen i stueetagen.

Adresse

Fuerteventura Lufthavn
Matorral s/n 35610
Fuerteventura
Kanariske Øer
Spanien

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: FUE
ICAO lufthavnskode: GCFV

Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen tog, der kører på Fuerteventura.

Bil og bus

Hovedvejen FV-1 går direkte fra hovedstaden Puerto del Rosario til lufthavnen.

Den vigtigste buslinje (3) kører fra Puerto del Rosario gennem lufthavnen til turistmålet Caleta de Fuste. Bussen afgår hver 30. minut. Linje 10 kører mindre hyppigt fra hovedstaden gennem lufthavnen til Morro Jable. Denne kører hver time. Mange steder et tilgængelige fra busstationen i Puerto del Rosario.

Biludlejning Fuerteventura Lufthavn

Du kan finde følgende biludlejningsfirmaer i Ankomsthallen: Autos Reisen, Avis, Cicar og Hertz. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Taxaer står i en lang række lige foran Ankomsthallen. Priserne er skrevet på en tavle til de populære rejsemål. For en indikation: Parque Holandes: € 20,00, Oliva Beach og Tres Islas: € 30,00, Caleta de Fuste € 9,00 og Tarajelejo € 42,00.

Services

Parkering

Der er omkring 1200 parkeringspladser. Den første halve time er gratis og du betaler € 0,40 for den anden halve time. Derefter koster parkering € 0,75 pr. time med et maksimum på € 7,50 pr. dag (fra den sjette dag € 6,00).

Services

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Hotellerne og feriestederne på øen henvender sig til turister. Der er en femstjernet hotel på Fuerteventura: Hotel Elba Palace Golf (tlf.: +34(0)928 163 922) i Antigua. For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med store internetsatser.

Butikker og restauranter

Der er et rimeligt udbud af butikker og restauranter.

Bagage

Informationsskranker fungerer også som skranken for tabte og fundne genstande. Information er tilgængelige gennem det generelle telefonnummer. Du kan ikke opbevare bagage på Fuerteventura Lufthavn.

Information

Du kan finde to generelinformationsskranker fra Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea, tlf.: +34(0)902 404 704) i terminalen.

Forretning

Lufthavnen har ingen service for business rejsende med undtagelse af en VIP-lounge i Afgangshallen.

Handicappede

Lufthavnen er udmærket tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset toiletter og telefoner. Der er parkeringspladser reserveret til handicappede lige foran indgangen af terminalen.

Andre services

Der er ingen bank, men der er to pengeautomater. Der er også en legeplads for børn på det første niveau af terminalen. Førstehjælpsstationen er tilgængelig gennem telefonen på: +34(0)928 860 717.

Kontakt

Kontakt

Adresse

Fuerteventura Lufthavn
Matorral s/n 35610
Fuerteventura
Kanariske Øer
Spanien

Telefon, fax, e-mail

Telefon: +34(0)928 860 600
Fax: +34(0)928 860 530
E-mail: fueinfo@aena.es

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: FUE
ICAO lufthavskode: GCFV

Hjemmesider