Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men der er planer om at bygge et hotel med 150 værelser. Det nærmeste hotel er Marriott South (tlf.: +44(0)151 494 5000), som er blevet etableret i lufthavnens gamle terminal. Express Holiday Inn (tlf.: +44(0)845 345 0000) ligger 1.5 kilometer fra lufthavn. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et rimeligt udvalg af butikker og restauranter, men det samme gælder her som antallet af ledige parkeringspladser: Lufthavnen kan ikke holde trit med stigningen i antallet af passagerer. Hvis dit fly ankommer sent i lufthavnen er de fleste butikker og restauranter lukkede.

Bagage

Henvend dig til serviceskranken i stueetagen for tabte og fundet genstande. Der kan du også opbevare bagage.

Information

Du kan finde en generel informationsskranke på alle etager. Information om flyvninger er tilgængelig gennem telefon (tlf.: +44(0)870 108 8484). Derudover er der skranker for Turistkontoret i stueetagen - Liverpool Turistråd (tlf.: +44(0)906 680 6886).

Forretning

Du kan finde businesscenteret ‘The Cavern Suite’ på første sal. Dette er et rum, der kan arrangeres på flere forskellige måder med pladser til 30-80 personer, derudover er der et par mindre kontorer og mødelokaler til leje. For yderligere oplysninger (tlf.: +44(0)151 907 1510).

Halewood International Executive Lounge er tilgængelig for alle, der betaler et gebyr på £16.95, med du får en rabat, hvis du reserverer online.

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer, toiletter og telefoner. Der findes også parkeringspladser reserveret til handicappede. Kørestole er tilgængelige efter anmodning gennem serviceskranken.

Andre servicer

I terminalen er der mange vekselkontorer (Travelex) og hæveautomater. På anden sal er der computere med internetforbindelse og der er trådløst internet i hele terminalen. Liverpool Lufthavn har et fremragende bederum på anden sal. “Rainbow Garden” er et unikt sted, der fortsætter med at vokse, efterhånden som flere mennesker beplanter planter. Lufthavnen har adskillige guidede ture fra en standard tur til virksomhedsledelses studerende. For yderligere oplysninger (tlf.: +44(0)151 907 1640).