Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse, men i 2006 åbnes en ny togstation, som ikke er langt fra lufthavnen, South Parkway. Pendulbusser kører til denne station fra terminalbygningen. Busser kører også fra terminalen til Lime Street Station i centrummet af Liverpool.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 15 kilometer sydøst for byens centrum og er tilgængelig fra følgende tre veje: M53 (afkørsel 5), M56 (afkørsel 12) og M62, som forbindes til A561 til lufthavnen. Ruten til lufthavnen er tydeligt angivet på trafikskiltene.

Airlink 500-bussen kører hver halve time til centrummet af Liverpool. Bussen stopper på Norton Street Coach Station, for busser fra National Express og på togstationen Lime Street, Airlink 700 kører til Manchester, desuden er der forskellige lokale busser, der opretholder forbindelser mellem lufthavnen og centrummet af Liverpool, linje N86 kører gennem togstationen South Parkway.

Biludlejning - Liverpool John Lennon Lufthavn

I stueetagen kan du finde skranker for biludlejningsselskaber: Avis, National, Europcar, Enterprise og Hertz. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder direkte foran terminalbygningens afgang, en tur til centrum af Liverpool varer omkring 20 minutter og koster omkring £15.00, en tur til Manchester koster omkring £55.00.

Lufthavnsparkering

På grund af det stigende antal passagerer er der ikke nok parkeringspladser i Liverpool Lufthavn. Selv om der blev tilføjet 2.000 parkeringspladser, fortsat kæmper lufthavnen med parkeringsproblemer. Der er nu planer om at bygge en ny parkeringsplads. Indtil dette kan du bedst reservere din plads online, så har du ikke alene sikret dig en parkeringsplads, men du får også en rabat. Uden en reservation koster parkering £49.00 per uge, men med en minimum seks dage forhåndsreservation koster en uges parkering £31.90. Oplysninger om parkering kan fås gennem (tlf.: +44(0)870 013 4999).

Vær opmærksomt på, at passagererne ikke kan sættes foran indgangen. Du skal bruge korttidsparkeringspladsen.

Lufthavns Parkeringsdirektorats hjemmeside tilbyder en service, hvor du kan sammenligne priser på flere af Liverpool Lufthavnsparkerings leverandører.