Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i East Midlands Lufthavn. Hoteller i nærheden inkluderer Thistle East Midlands Airport Hotel (tlf.: +44(0)871 376 9015), Express by Holiday Inn (tlf.: +44(0)1509 678 000) og Hilton East Midlands Airport Hotel (tlf.: +44(0)1509 674 000). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

East Midlands Lufthavn tilbyder et ret bredt udvalg af restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker, herunder store toldfrie butikker.

Bagage

I East Midlands Lufthavn er der ikke mulighed for at opbevare din bagage. I Ankomsthallen er der en skranke til tabte og fundne genstande. 

Information

For spørgsmål om East Midlands Lufthavn, flytider og lufthavnens servicer, kan du henvende dig til informationskranken i den centrale hal.

Forretning 

I informationsskranken kan du sende fax og fotokopiere, men East Midlands Lufthavn giver ikke nogen yderligere faciliteter til forretningsrejsende. Disse er tilgængelige på forretningshoteller i nærheden af lufthavnen (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede 

East Midlands Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter, lavtsiddende telefoner og faciliteter for hørehæmmede. På korttidsparkeringspladsen er der også blevet reserveret parkeringspladser til handicappede rejsende. For assistance kan du ringe til det centrale nummer +44(0)871 919 9000.

Andre servicer

I den centrale hal kan du finde vekselkontorer og hæveautomater. I den nordvestlige del af lufthavnen ligger et friluftsmuseum, hvor berømte fly bliver udstillet.