Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til East Midlands Lufthavn. Den nærmeste togstation er East Midlands Parkway, der ligger mere end 6 kilometer væk. Der plejede at være en pendulbus-service til denne station, med det er blevet fjernet. 

Der er planer om at lade højhastighedstoget (under opførelse) fra London Euston til det nordlige England køre via lufthavnen. 

Bil og bus

East Midlands Lufthavn ligger mellem Derby, Leicester og Nottingham. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil takket være nærheden af motorveje M1 og M42. Fra Nottingham kører du gennem A52 til M1. Vejen til lufthavnen er godt angivet på alle veje.  

Der er adskillige busforbindelser til nærliggende steder. Selskabet Skylink kører til og fra Leicester, Nottingham, Derby, Loughborough og Coalville.

Biludlejning East Midlands Lufthavn

I Ankomsthallen er der biludlejningsfirmaernes skranker. Seks udlejningsfirmaer er til stede i East Midlands Lufthavn: Avis, Enterprise, Europcar, Hertz og National/Alamo. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Checker Cars taxaer, det eneste taxaselskab, der er tilladt i lufthavnen, kan findes uden for Ankomsthallen. En tur til Derby eller Nottingham koster omkring 30 pund; til Leicester en smule mere. 

Lufthavnsparkering

I korttidsparkeringspladsen betaler du 2,20 pund for den første halve time og derefter 4 pund per time. I langtidsparkeringspladsen er priserne 27 pund for den første dag, 13 pund for den anden og derefter 10 pund per dag.