Transport

Lokal transport

Tog

Togstationen er under jorden og er tilgængelig med en elevator fra alle terminaler. Du kan køre med Arlanda Express for SEK 200 og vil være i hjertet Stockholm i 20 minutter. Tog afgår også fra lufthavnen til andre destinationer, herunder Uppsala, Göteborg og Trondheim (i Norge).

Bil og bus

Lufthavnen er langs motorvejen E4, der forbinder Stockholm med Uppsala. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Der er stoppesteder for busser foran terminaler 2, 4 og 5. Den særlige pendulbus, Flygbussarna, forbinder lufthavnen med centrum af den svenske hovedstad. Denne bus afgår hver ti minutter. Buslinje 583 kører til togstationen Märsta, hvor tog afgår til Central Station i Stockholm.

For Uppsala tager du buslinje 801 fra Upplands Lokaltrafik, som afgår hvert 20. minut i løbet af dagen. 

Biludlejning Stockholm Arlanda Lufthavn

Der er skranker for biludlejningsfirmaer Avis, Europcar og Hertz. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

I T4 er der en kiosk fra Flygtaxi (tlf.: +46(0)8 593 604 70). Alle taxaer er forpligtet til at opkræve en fast pris for ture fra lufthavnen til centrum af Stockholm. Prisen er omkring SEK 450 og turen tager omkring 40 minutter.

Lufthavnsparkering

Der er åbne parkeringspladssteder fra alle terminaler for korttidsparkering (SEK 40 – 60 pr. time). Desuden er der parkeringsgarager ved terminaler 2, 4 og 5 og ved Sky City (SEK 50 -60 pr. time). Langtidsparkering koster SEK 100 pr. dag og SEK 50 pr. dag fra femtedagen. Der er en pendulbus, der kører fra disse parkeringspladser til terminalerne. Mere information om parkering gennem tlf.: +46(0)8 797 6670.