Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Aruba Lufthavn. De nærmeste indkvarteringsmuligheder er Talk of the Town Hotel and Beach Club‎ (tlf.: +297 5823 380). Eftersom Aruba ikke er en stor ø, er du tæt på lufthavnen fra næsten overalt. Andre hoteller på Aruba omfatter Hyatt Regency Aruba Resort and Casino (tlf.: +297 5612 885), The Westin Aruba Resort (tlf.: +297 5864 466) og Manchebo Beach Resort and Spa (tlf.: +297 5823 444). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Der er kun et par restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker i Aruba Lufthavn. De findes hovedsageligt i stueetagen, men på anden sal (afgangshallen) er der nogle små spise- og drikkefaciliteter og automater.

Bagage

Du har ikke mulighed for at opbevare bagage i Aruba Lufthavn. I den centrale hal er der er en skranke til tabte og fundne genstande. Du kan også forhøre dig online om forsvundne genstande.

Information

I stueetagens centrale hal er der en informationsskranke til forespørgsler om Aruba Lufthavn, flytider og lufthavnsservice.

Forretning 

De to VIP-lounger og Marriott Vacation Club tilbyder grundlæggende faciliteter som fax og fotokopiering. For mere omfattende businessfaciliteter, som mødeplads og konferencelokaler, skal du henvende dig til de større feriesteder og hoteller på øen (se Hoteller), selv om de fleste af dem er mere rettet mod turister end forretningsrejsende. 

Faciliteter for handicappede

Aruba Lufthavn har rimelig tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, og elevatorer og toiletter er tilgængelige med kørestole. 

Andre servicer

Der er banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Trådløst internet er tilgængeligt på hele lufthavnen mod betaling. Du kan betale i en kiosk i ankomsthallen. Der er også et lille stillerum på anden sal.