Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen tog på Aruba.

Bil og bus

Lufthavnen ligger sydøst for Oranjestad, Arubas hovedstad. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil, eftersom den ligger direkte ud for øens hovedvej.

Der er en busstation i nærheden af terminalen. Arubus (tlf.: +297 5827 089) har flere busservicer, der forbinder lufthavnen med andre steder på Aruba.

Biludlejning Aruba Lufthavn

Over for ankomsthallen er der en række biludlejningsfirmaers kontorer. I Aruba Lufthavn kan du udleje en bil med ikke mindre end ti selskaber, herunder nogle lokale og internationale udbydere såsom Avis, Budget, Hertz og National. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af de servicer EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Taxaer (tlf.: +297 5875 900) holder uden for ankomsthallen. Der er faste priser til flere destinationer. Priserne er tydeligt angivet på skilte.

Lufthavnsparkering

Der er en parkeringsplads uden for terminalen. Der er ingen separate korttids- eller langtidsparkeringspladser. Du betaler 3 Aruba floriner i timen. Dagsprisen er 30 floriner for de første to dage efterfulgt af 15 floriner per dag.