Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Punta Cana Lufthavn, men lufthavnen ligger i nærheden af stranden, hvor du kan finde mange feriesteder. Indkvartering i nærheden af lufthavnen omfatter Club Med Punta Cana (tlf.: +809 686 5500), Punta Cana Resort & Golf Club (ejet af Punta Cana Group, der også driver lufthavnen, tlf.: +809 959 2262) og Be Live Grand Punta Cana‎ (tlf.: +809 686 9898). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Der er kun et par butikker, spise- og drikkefaciliteter i lufthavnen. Over for terminalen kan du alligevel finde et stort indkøbscenter, mere som et marked med et stort udvalg af både lokale produkter og internationale mærker. 

Bagage

Du kan ikke opbevare din bagage i Punta Cana Lufthavn. Der er en skranke til tabte og fundne genstande i bagageudleveringsområdet. 

Information

I den centrale hal er der en informationsskranke til forespørgsler om Punta Cana Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer. Der er også rejsebureauer. 

Forretning 

Der er ingen VIP-lounge i Punta Cana Lufthavn, men der er en VIP-terminal. Der er beregnet til dem, der ankommer eller afrejser med private fly. De store hoteller og resorts på denne del af Den Dominikanske Republik er primært rettet mod turister. Der er nogle store rum til rådighed, men de er først og fremmest beregnet til fester og bryllupper.

Faciliteter for handicappede

Alle faciliteter i Punta Cana Lufthavn findes i stueetagen og er let tilgængelig for handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset toiletter.

Andre servicer

I det centrale hal kan du finde vekselkontorer og hæveautomater. Derudover er der en lille legeplads og et apotek. Der er også internetcaféer og trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængelig.