Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Punta Cana Lufthavn. 

Bil og bus

Punta Cana Lufthavn ligger på Den Dominikanske Republiks østkyst, mellem strandene og feriecentrene. Hvis du kommer fra nord, kan du komme til lufthavnen med din udlejningsbil gennem Cap Cana motorvejen; fra syd tager du Boulevard Hotelero. Begge veje forbinder Carretera Aeropuerto til lufthavnen.

Busser ser ud til at køre fra lufthavnen til destinationer på kysten, men de kører meget sjældent.

Biludlejning Punta Cana Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Adskillige udlejningsfirmaer er til stede i Punta Cana Lufthavn, herunder internationale firmaer såsom Avis, Budget og Hertz, men også nogle lokale udbydere. Du kan også bestille din udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

De fleste mennesker, der ankommer til Punta Cana Lufthavn har arrangeret deres transport gennem deres hotel. Hvis du ikke har gjort sådan, kan du finde taxaer uden for Ankomsthallen. Der er faste priser til forskellige destinationer, og de fleste taxachauffører har en kopi af denne officielle prisliste. Du kan betale taxachauffører med den lokale valuta, pesos, men også med amerikanske dollars eller euro.

Lufthavnsparkering

Der er en parkeringsplads uden for terminalen, men kun for korttidsparkering. Vi anbefaler på det kraftigste mod at efterlade din udlejningsbil her om natten.