Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Guatemala City Lufthavn. De nærmeste hoteller er Hotel Westin Camino Real‎ (tlf.: +502(0)2 433 3000), Hotel Real Intercontinental Guatemala‎ (tlf.: +502(0)2 413 4444), Clarion Suites Hotel Guatemala City‎ (tlf.: +502(0)2 421 3333) og et Holiday Inn (tlf.: +502(0)2 421 0000). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Siden renoveringen af den gamle terminal og indvielsen af Terminal Nord, udvalget af restauranter, (snack) barer og caféer er i høj grad blevet forbedret. Shoppingsområdet er også blevet udvidet med for eksempel en stor toldfri butik og mange souvenirbutikker. 

Bagage

Du kan ikke opbevare bagage. For tabte og fundne genstande skal du henvende dig til informationsskranken i den centrale hal.  

Information

Der er en informationsskranke i den centrale hal, hvor medarbejderne kan informere dig om flytider og lufthavnsservicer. Der er også skranker fra Turistbureauet og du kan bestille hoteller i Ankomsthallen.

Forretning 

Bortset fra nogle grundlæggende faciliteter såsom kopiering og fax i VIP-loungen (Presidents Club), er der ingen businessfaciliteter i Guatemala City Lufthavn. Businessfaciliteter og muligheden for udlejning af møderum og konferencelokaler, tilbydes af forretningshotellerne i byen (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede 

Fremragende faciliteter er blevet skabt for handicappede, da terminalen blev renoveret. Der er kørestolsramper, brede automatiske døre, tilpasset toiletter og lavtsiddende telefoner. I informationsskranken kan du bede om assistance.

Andre servicer

For at veksle penge kan du henvende dig til en bank eller til et af vekslekontorerne. Der er også adskillige hæveautomater. Derudover er der et postkontor, et apotek og adskillige rejsebureauer. Du kan kontakte Førstehjælpsstationen gennem informationsskranken. Selvom det ikke ligger i lufthavnen, men sjovt at besøge, hvis du skal vente længe på dit fly, er den zoologiske have. Det ligger femten minutters gang fra lufthavnen. Har du mere tid til rådighed? Over for den zoologiske have ligger et stort souvenirmarked.