Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Guatemala City Lufthavn. 

Bil og bus

La Aurora Lufthavn ligger 6 kilometer syd for Guatemala Citys centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen fører Avenida 6A til lufthavnen.  

Bybus 32 forbinder lufthavnen med Guatemala Citys centrum. Bussen kører hver 30 minutter, og turen tager omkring en time. Der er også pendulbusser, der kører til byen og som stopper ved forskellige hoteller. Fra busstationen i Guatemala City kører busserne til Antigua (rejsetiden er omkring en time).

Biludlejning Guatemala City Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Fire udlejningsfirmaer er til stede i Guatemala City Lufthavn: Avis, Budget, Hertz og National. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der taxaer. Sørg for, at taxachaufføren slår taxameteret til eller aftalt en klar pris på forhånd. En tur med taxa fra lufthavnen til Guatemala City koster omkring 10 USD. Taxaerne kan også køre dig til Antigua, hvor prisen beløber sig til 30-40 amerikanske dollars. 

Lufthavnsparkering 

Der er en parkeringsplads uden for terminalen. Vi anbefaler kun at parkere din udlejningsbil her for en kort tid og ikke efterlade den om natten.