Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Acapulco Lufthavn, men du kan finde en indkvarteringsmulighed i nærheden: The Resort at Mundo Imperial‎ (tlf.: +52(0) 744 466 3322). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Mayan Palace (tlf.: +52(0)744 469 6000), The Fairmont Acapulco Princess Hotel‎ (tlf.: +52(0)744 469 1000) og Hotel Las Brisas‎ (tlf.: +52(0)744 469 6900). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Der er et begrænset antal steder til at spise og drikke i Acapulco Lufthavn: to Medas barer, en Subway, en grill restaurant og en café. For en lufthavn af en sådan lille størrelse, er der dog en hel del butikker, herunder en toldfri butik, tøjbutikker og souvenirbutikker. 

Bagage

Du har ikke mulighed for at opbevare din bagage i Acapulco Lufthavn. I nærheden af bagageudleveringsområdet er der en skranke til tabte og fundne genstande.  

Information

I den centrale hal er der en informationsskranke til forespørgsler om Acapulco Lufthavn, flytider og lufthavnsservice. Der er også en skranke, der tilbyder brochurer om steder, der er værd at opleve. Her kan du også bestille et hotelværelse.  

Business

Acapulco Lufthavn har en VIP lounge, men for mere omfattende businessfaciliteter, skal du tage til de større hoteller og resorts, som The Resort at Mundo Imperial (se Hoteller).

Adgang for handicappede 

Acapulco Lufthavn opfylder amerikanske standarder, og har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter, og også tilpassede telefoner. 

Andre servicer

I ankomsthallen kan du finde pengeautomater og vekselkontorer. I den centrale hal er der regelmæssige udstillinger fra lokale kunstnere. Førstehjælpsassistancen kan findes i ankomsthallen og kan nås gennem informationsskranken eller ved at ringe direkte fra en af terminalens telefoner.