Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Acapulco Lufthavn.

Bil og bus

Acapulco Lufthavn ligger 19 kilometer sydøst for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Acapulco centrum kører du langs Acapulco Bay til Boulevard de las Naciones, der fører til lufthavnen. 

Uden for ankomsthallen kan du finde en minivan fra Servicio Colectivo. Den afgår hver 10 minutter, og kører forbi langs de mest populære hoteller. Transportes Terrestres' pendulbus er billigere (tlf.: +52(0)744 462 1095).

Biludlejning Acapulco Lufthavn

Du kan finde skranker for biludlejningsfirmaer i ankomsthallen. Seks udlejningsfirmaer er til stede i Acapulco Lufthavn: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Thrifty. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner priserne fra flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

En tur med taxa til de populære hoteller langs stranden tager omkring 30 minutter og koster 20-25 amerikanske dollars (den officielle valuta i Mexico er peso, med taxachauffører tager også imod amerikanske dollars).

Lufthavnsparkering 

Der er en parkeringsplads uden for terminalen. Du betaler 28 pesos for den første time, og derefter 7 pesos per 15 minutter med et maksimum af 240 pesos per dag.