Services

Servicer

Hoteller

Hotel Casa Grande (tlf.: +52(0)33 3678 9000) ligger i lufthavnen og er tilsluttet til terminalen gennem en overdækket gang. Andre hoteller i nærheden af lufthavnen inkluderer Camino Real de Guadalajara (tlf.: +52(0)33 3134 2424), Crowne Plaza Guadalajara (tlf.: +52(0)33 3634 1034), Hotel Country Plaza (tlf.: +52(0)33 3633 4633) og InterContinental Presidente (tlf.: +52(0)33 3678 1234). For flere hoteller og online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

I Guadalajara Lufthavn er der et begrænset udvalg af restauranter, caféer og (snack) barer. Ud over en restaurant er der også nogle (snack) barer og caféer, herunder et Starbucks. Antallet af butikker er også begrænset. 

Bagage

I Guadalajara Lufthavn kan du ikke opbevare din bagage. Der er en skranke til tabte og fundne genstande i Ankomsthallen. Du kan også få din bagage pakket ind i plastik.

Information

For information om lufthavnens servicer, gør du bedst ved at henvende dig til din flyselskabsskranke. Der er en informationsskranke i Ankomsthallen, men primært til turistinformation og hotelreservationer. 

Forretning 

Bortset fra nogle grundlæggende faciliteter såsom fax, fotokopiering og internetadgang i VIP-lounge (Salón Centurion), er der ingen businessfaciliteter til rådighed i Guadalajara Lufthavnens terminal. Adskillige faciliteter til forretningsrejsende tilbydes af lufthavnens Hotel Casa Grande, der har møde- og mødelokaler, og på Guadalajaras forretningshoteller (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede 

Guadalajara Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter og også lavtsiddende telefoner. På parkeringspladsen, i nærheden af terminalens indgang, er der reserveret parkeringspladser til handicappede rejsende.

Andre servicer

Der er nogle banker, vekselkontorer og hæveautomater. Trådløst internet (Wi-Fi) er til rådighed i lufthavnen, men ikke gratis. Du kan benytte gratis Wi-Fi som kunde hos Burger King eller Starbucks filialen i Guadalajara Lufthavn.