Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Guadalajara Lufthavn. 

Bil og bus

Lufthavnen ligger 17 kilometer sydøst for Guadalajara. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: fra Guadalajara følger du motorvejen (vejnummer 23) i retning mod Chapala. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

En minibus (Servicio Colectivo) kører hver halve time fra lufthavnen i Guadalajara.

Biludlejning Guadalajara Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsselskabernes skranke. Ikke mindre end elleve udlejningsfirmaer er til stede i Guadalajara Lufthavn: Avis, Budget, Hertz, Europcar, Executive, National, Optima, Security, Sixt, Thrifty og U-Save. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

I Ankomsthallen er der stande, hvor du kan bestille og betale en taxa. En tur med taxa til Guadalajaras centrum koster omkring 200 pesos, til Chapala eller Ajijic (begge på søen Chapala) omkring 400 pesos. Du kan bestille en taxa gennem +52(0)33 3688 5925.

Lufthavnsparkering

Der er en parkeringsplads i nærheden af terminalbygningen. For den første time betaler du 25 pesos, derefter 23 pesos per time. Prisen for den første dag er 374 pesos, derefter 186 pesos om dag.