Services

Servicer

Hoteller

Der er to hoteller i nærheden af Terminal 1 i Mexico City Lufthavn: Hilton Mexico City Airport Hotel (tlf.: +52(0)55 5133 0505) og Airport Camino Real Hotel (tlf.: +52(0)55 3003 0033). Aeropuerto T2 Mexico Hotel‎ (tlf.: +52(0)55 5229 1500) ligger i nærheden af Terminal 2. Andre hoteller i nærheden af lufthavnen inkluderer Hotel Fiesta Inn Aeropuerto‎ (tlf.: +52(0)55 5133 6600) og Radisson Poliforum Plaza Hotel Leon‎ (tlf.: +52(0)477 710 0022).‎ For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Shoppingsområdet i Mexico City Lufthavn virker som et kæmpe indkøbscenter. Der er over 160 butikker, naturligvis toldfri butikker og også mexicansk kunst, souvenirs, guldsmedsbutikker og butikker med mad specialiteter fra Mexico. Derudover er der forskellige restauranter, caféer og (snack) barer.

Bagage

Mange steder finder du bagagebokse for at opbevare din bagage. For tabte og fundne genstande kan du henvende dig til lufthavnspolitiet (tlf.: +52(0)744 435 2068).

Information

Der er adskillige generelle informationsskranker spredt rundt om i terminalerne til spørgsmål om Mexico City Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer. I Ankomsthallen i den internationale terminal finder du skranker fra Asociación de Hoteles de la Ciudad De Mexico (for hotelbookinger) og Secretaría de Turismo (brochurer og information om steder, der er værd at se).

Forretning 

Adskillige flyselskaber har VIP-lounges, der tilbyder faciliteter såsom fax, fotokopiering og internet adgang. Omfattende business faciliteter, herunder møderum og konferencelokaler, tilbydes af de store business hoteller i lufthavnen såsom Hilton og Camino Real (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Mexico City Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter og også lavtsiddende telefoner. I parkeringsgaragerne tættest på terminalerne, er der blevet reserveret parkeringspladser til handicappede rejsende.

Andre servicer

Du kan finde banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængelig, og på Medas baren og adskillige andre spise- og drikke steder, er der computere med internetadgang. Både i Terminal 1 og Terminal 2 er der et museum med skiftende udstillinger. Begge terminaler har en Førstehjælpsstation, som kan kontaktes gennem en af informationsskranker eller gennem telefonnummer +52(0)55 2482 2243.