Transport

Lokal transport

Tog

Metrostationen Terminal Aérea ligger i indenrigsterminalen. Metroen kører tit. For at rejse til byens centrum kører du til næste stop (Pantitlan) og skifter til linje 1. Mere information findes på metroens Mexicos City hjemmeside

Bil og bus

Lufthavnen ligger 13 kilometer øst for Mexico Citys centrum. Mexicos hovedstad er kæmpestor, og derfor er der adskillige måder at komme til lufthavnen med en udlejningsbil, men afhængigt af hvor du kører fra. På lufthavnens hjemmeside kan du finde et interaktivt kort til at vælge den bedste rute.

Fra lufthavnens store busstation afgår busser til adskillige destinationer i byen og andre steder i nærheden, såsom Cuernavaca, Puebla, Querétaro, Toluca, Pachuca og Córdoba.

Biludlejning Mexico City Lufthavn

I Ankomsthallen i begge terminaler kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Adskillige udlejningsfirmaer er til stede i Mexico City Lufthavn, herunder Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Alamo, Sixt og Thrifty. Du kan bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Tæt på bagageudleveringsområdet finder du en skranke fra Transportación Terrestre. Her kan du ikke kun købe busbilletter, men også booke en autoriseret taxa. Officielle taxaer kan genkendes på deres hvide-brune farve og lufthavnens logo.

Lufthavnsparkering

Der er ikke mindre end fem parkeringshuse i Mexico City Lufthavn med en samlet kapacitet til mere end 5000 biler. For at parkere din bil, du betaler 44 pesos for en time. Prisen for et døgn beløber sig til 246 pesos. Mere information om parkeringen i Mexico City Lufthavn via +52(0)55 1560 2797.