Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Monterrey Lufthavn. Det nærmeste hotel er Hampton Inn Monterrey Airport (tlf.: +52(0)81 8625 2900). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Best Western Monterrey Airport (tlf.: +52(0)81 8220 3200), Courtyard by Marriott (tlf.: +52(0)81 8625 5050), Fairfield Inn (tlf.: +52(0)81 8625 2000) og Hotel Ibis (tlf.: +52(0)81 8196 4040). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Udbuddet af restauranter, cafeer, (snack) barer og cafebutikker i Monterrey Lufthavn blev markant forbedret i de seneste par år. Flere butikker er også kommet til. Ud over de sædvanlige toldfri butikker og tøjbutikker, du kan købe typiske mexicanske souvenirs.

Bagage

Du kan ikke opbevare din bagage i Monterrey Lufthavn. I Ankomsthallen er der en skranke til tabte og fundne genstande. Du kan også få din bagage pakket ind i plastik.

Information

Både i Ankomst- og Afgangshallerne er der informationsskranker til forespørgsler om Monterrey Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer. 

Forretning 

Monterrey Lufthavn har tre VIP lounges: Aeroméxico loungen, Azteca loungen og Centurion loungen fra American Express. Disse lounges tilbyder basale faciliteter såsom fax, fotokopiering og internet adgang. Omfattende business faciliteter tilbydes af business hotellerne i nærheden af lufthavnen (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Med hensyn til tilgængelighed for handicappede, opfylder Monterrey Lufthavn amerikanske standarder. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter og også lavtsiddende telefoner. På parkeringspladsen, der ligger i nærheden af indgangen til terminalerne er der blevet reserveret parkeringspladser til handicappede rejsende.   

Andre servicer

Der er nogle banker og et vekslingskontor fra American Express.  Du kan også finde pengeautomater spredt rundt om i terminalerne. Trådløst internet (Wi-Fi) er også tilgængelig.