Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Monterrey Lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 15 kilometer nordøst for Monterreys centrum. Lufthavnen er let tilgængelig fra byens centrum med udlejningsbil. Først følger du Avenida Constitucion og derefter Carretera Miguel Alemán (også: Carretera Federal 54), som fører direkte til lufthavnen. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Fra busstationen kører busserne ikke kun til Monterrey, men også til Monclava, Saltillo, Nuevo Laredo, Reynosa og Matamoros. Der er endda internationale busser til Laredo og McAllen i den amerikanske stat Texas.

Der er findes også en luksus Sky Express Bus mellem lufthavnen og Monterrey. Det kører fra Valle Oriente busstationen på Avenida Lázaro Cardenas. Disse luksusbusser tilbyder gratis trådløst internet om bord.

Biludlejning Monterrey Lufthavn

I Ankomsthallens stueetage kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Ni udlejningsfirmaer er til stede i Monterrey Lufthavn: Avis, Advantage, Alamo, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Payless og Thrifty. Du kan bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Uden for Ankomsthallen er der en stand, hvor du kan bestille en taxa. Der er faste priser til forskellige destinationer. En tur til Monterreys centrum tager omkring en halv time. 

Lufthavnsparkering

Der er korttids- og langtidsparkeringspladser i nærheden af terminalerne. For korttidsparkering skal du betale 24 pesos for den første halve time og derefter 6 pesos pr. 15 minutter med et maksimum af 300 pesos pr. dag. For langtidsparkeringspladsen betaler du 190 pesos pr. dag.